Dr. Zhao Xiaomei

1983-ban szerezte orvosi diplomáját a Heilongjiangi Kínai Orvostudományi Egyetemen,  hagyományos kínai orvosi szakon. A medicinae bacca laureus címet nyerte el. Kínában gyógyszerészeti, orvosi, egészségügyi közigazgatási munkát végzett. 32 éve dolgozik hagyományos kínai orvosként.
A doktornő vezető főorvosként dolgozik.
A Hagyományos Kínai Orvoslás Magyarországi Egyesületének alelnöke.
A “Kínai Akupunktúra” Szellemi Világörökség továbbhagyományozójának Zhang Jin professzor úrnak személyesen fogadott tanítványa.
Nagy tapasztalata van a gyakori betegségek gyógyításában és egyes komplikált szövődményes betegségek gyógyításában is jó eredményeket ért el, mint például a stroke utáni féloldali bénulás, krónikus fejfájás, bénulás, reumatikus izületi betegségek, vizelési nehézségek, allergia.
A doktornő osztja a hagyományos kínai orvosok véleményét: „a legfontosabb a megelőzés”, de ha már kialakult a betegség, minél hamarabb orvoshoz kell fordulni, hogy a betegséget gyorsan, szövődménymentesen lehessen gyógyítani.
Kínában a betegségmegelőzés része a megfelelő mennyiségű és minőségű táplálkozás, az egyénre szabott rendszeresen végzett testmozgás és a kiegyensúlyozott, szélsőségektől mentes életvitel.  Kínában a hétköznapi ember is tisztában van a gyógynövények megfelelő alkalmazásával, így  a mindennapi étkezéseik során változatos fajtájú és mennyiségű gyógynövényt fogyasztanak.
A test és a szellem egészségének megőrzése során szintén nagy jelentőséget tulajdonítanak az éghajlat változásainak, a szezonalitásnak, az évszaknak megfelelő öltözködésnek is a fentieken túl.
A doktornő szívesen ad tanácsokat ezekkel kapcsolatban is, hogy páciensei maguk is tudjanak később segíteni önmaguknak és szeretteiknek a mindennapok során. Tanácsai természetesen a gyorsabb gyógyulást is elősegíthetik.